INVEST IN

 

GALATI

 

Business opportunity

 

 

Propuneri de afaceri

 
Solution

Cauti un partener de afaceri sau un investitor? Vrei sa incepi o afacere alaturi de un nou partener? Daca da, atunci aceasta sectiune este locul potrivit.

Read More

Adrese utile

 

Aici puteti gasi adresele institutiilor de stat care va intereseaza.

Read More

 

 

 
     
 

Stiri & Evenimente

 


12 decembrie 2013

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Galati, a incheiat un acord de colaborare cu reprezentantii Regiunii chineze Wuhan din Republica Populara Chineza. In baza acestui protocol partea romana va cauta toate oportunitatile de afaceri pentru partenerii chinezi, astfel incat in anul 2014 sa le fie prezentate toate variantele de colaborare economica. Partea chineza este interesata sa investeasca in Zona Libera Galati in unitati de productie din industria alimentara si echipamente IT.

 

9 – 10 decembrie 2013

La conferinta “Building the Urban Future of the Danube Region” organizata la Viena sub egida Consiliului Oraselor si Regiunilor Dunarii, a participat primarul muncipiului Galati Dl. Marius Stan si Directorul general al Asociatiei Tehnopol Galati Dl. Ionut Mocanu. Temele de discutie au vizat prezentarea proiectelor de cooperare in regiunea Dunarii, actiunile realizate pana in prezent pentru aplicarea strategiei UE pentru Regiunea Dunarii, modalitati de implicare ale administratiilor oraselor Dunarii in integrarea europeana, prevenirea inundatiilor, exemple de orase inteligente Vienna – Munchen.

 

 
     

 

 

 

Home | Newsletter | Contact